joi, 7 aprilie 2011

Gabriela Cristea-Toader sau Mirela Boureanu-Vaida

Mirela Boureanu-Vaida
Boureanu-Vaida, cea care temporar ii va tine locul binecunoscutei noastre prezentatoare Gabriela Cristea-Toader.

Se pare ca ultimele declaratii ale Gabrielei, referitoare la faptul ca nu isi mai doreste sa continue cu Nora pentru mama sunt adevarate. Vedeta afirma intr-o revista ca are nevoie de liniste pentru a putea face un copil, si de aceea si-ar dori o pauza din televiziune, dorind astfel sa renunte la a mai prezenta emisiunea matrimoniala care a consacrat-o.

Se va obisnui oare publicul cu lipsa Gabrielei? Credeti ca Mirela Boureanu-Vaida va putea face fata acestei provocari?

Sursa:http://npm.ralucaneagu.ro/

192 comentarii:

Anonim spunea...

Imi place mai mult GABRIELA.De cand prezinta Mirela nu mai urmaresc emisiunea.

Anonim spunea...

UN LUCRU ESTE ADEVARAT! GABRIELA CRISTEA NU ARE INLOCUITOR. STIE FOARTE BINE SA ISI FACA MESERIA SI CUM SA II FACA PE CONCURENTI SA SPUNA TOTUL.GABRIELA NU ESTE RIGIDA, STIE SA SE FACA PLACUTA SI SINCER DE CAND A PLECAT NU MAI URMARESC EMISIUNEA.

Anonim spunea...

Gabriela este un moderator desavarsit,cu greu ar putea cineva sa o intreaca,dar cu toate acestea trebuie sa ii acordam o sansa si lui Mirela deoarce este o femeie foarte frumoasa care pare a fi destul de potrivita pentru aceasta emisiune,desigur ca mai are multe de invatat.
Din moment ce Gabriela isi doreste atat de mult un copil si face eforturi pentru a putea deveni mama sunt de parere ca trebuie sa ii respectam dorinta si sa aiba cat mai mult noroc si sa devina o mamica frumoasa si fericita.
Cat despre Mirela,ii doresc multa bafta,sa fie mai apropiata de concurenti pe parcursul emisiunii si daca intr-adevar Gabi nu se mai intoarce sa speram ca Mirela va reusi sa devina un moderator demn de respectul nostru!

Anonim spunea...

Nici eu nu mai urmaresc emisiunea cu atat de mult interes ca atunci cand prezenta Gabriela Cristea. E ca sarea si piperul pentru aceasta emisiune. Sper sa se intoarca!!

Anonim spunea...

PREZENTA GABRIELEI CRISTEA LA EMISIUNEA NPM ESTE CA SI SAREA IN MINCARE NIMENI NU II POATE LUA LOCUL FARMECUL EMISIUNI ESTE PREZENTATORUL MIRELA NU ESTE POTRIVITA

Anonim spunea...

SI MIRELA ESTE DRAGUTA DAR CONSIDER CA LOCUL EI NU ESTE LA ACEASTA EMISIUNE,GABRIELA ERA CEA MAI POTRIVITA,NU PREA MAI URMARESC EMISIUNEA.

Anonim spunea...

GABRIELA CRISTEA NU ARE INOCUITOR ACEASTA EMISIUNE I SE POTRIVESTE FOARTE BINE E FACUTA PENTRU EA SPER SA SE INTOARCA CIT MAI CURIND

Anonim spunea...

De doua zile de cand s-a da pe forum ca este adevarat ca nu mai vine dna Gabi,nu mai urmaresc aceasta emisiune.FARA GABI NU ARE NIMIC ATRAGATOR...ne pare rau,poate totusi v-a veni.

Anonim spunea...

Gabi.te vrem la npm.Macar duceti emisiunea pana la finala.Te rugam intrati in direct,sa explicati.......te gugam dle Marcel sa ai grija de GABI

Anonim spunea...

O vrem pe Gabi sau schimbam canalul.

Anonim spunea...

Fara tine Gabi,nu se poate.....esti iubita.

Naomi spunea...

da cred ca Mirela va face fata cu brio. Si ar lansa nora pentru mama asa cu un aer nou.. pentru ca nu bate apa in piua zile intregi pe acelasi subiect de scandal. Stie sa atenueze un conflict. Go Go Mirela

Anonim spunea...

Buna ziua Imi pare foarte rau pt ca nu mai este Gabriela Cristea Toader nici nu ma mai uit la emisiune Gabriela este atat de draguta nu am nimic nici cu Mirela Boureanu este draguta dar emisiunea fara Gabriela nu mai este aceasi

Anonim spunea...

Te rugam Gabriela sa revii, fara tine emisiunea nu mai este la fel. Nici nu ma mai uit de cind ai plecat. te astept cu nerabdare.....

Anonim spunea...

fara gabi emisiunea e fara farmec.sincer gabriela avea tot ce trebuia pentru aceasta emisiune si un bun si fin psiholog.te rugam gabriela intoarcete nu ne place mirela nu e ca tine.

Anonim spunea...

Nora pt mama insemna Gabriela Cristea.Fara ea nu are nuci un sens aceasta emisiune.Stia cum sa puna intrebarile,unde sa duca discutia si cum sa faca emisiunea interesanta.Eu personal sunt total dezamagita,dar succes la facut copii(sa iasa gemeni)

Unknown spunea...

Mirela Boureanu imi pare cam rigida,mereu grabita si aduce un pic de stres prin comportament! Apoi uneori chiar se implica direct in prblemele concurentilor,isi spune parerea in legatutra cu X sau cu Y, judeca concurentii si multe altele! Gabriele avea o voce calda, calma, clara care atragea intr-un mod unic si elegant atentia. As putea spune ca ea face jumatate de emisiune. Este posibil ca emisiune in formatul acesta sa fie un esec. Telespectatorul inca se mai uita pentru ca deja cunosc concurentii din casa.

Anonim spunea...

este clar ca nimeni nu poate prezenta mai bine aceasta emisiune ca gabriela nu imi place deloc de mirela este foarte rigida ba uneori se crede judecator si ii cearta pe concurenti gabriela stia sa le asculte problemele si le rezolvau impreuna cred ca fara gabriela nora pentru mama nu va mai exista imi pare foarte rau dar de cand prezinta mirela nu mai sunt asa interesata de emisiune .TE ASTEPTAM INAPOI DOAMNA GABRIELA

Anonim spunea...

MIRELA PLEACA SI LASO PE DOAMNA GABRIELA SA NE BUCURE CU EMISIUNEA EI TU NU AI NICI UN FARMEC EA ERA SARE SI PIPERUL EMISIUNI

Anonim spunea...

ami place cum prezinta mirela ca nu mai repeta atata ok.bafta multamirelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Anonim spunea...

dupa 5 ani vafi si mirela profeseonista ca gabi.cui nui place cum prezinta mirela sa inchida televizorul,sun destui bolnavi care stau la pat si urmaresc emisiunia. gabi ai timpul sa se puna pe facut copii,bafta sa aiba macar 5 copiiiiiiiiiiiiiiiii.

Anonim spunea...

cu gabi va perdeti clienti can o vede pozata goala asa ca ai uram drum bun an viata ,ai urat din partea ei se critice concurenti can o stie ce poama e.marela bafta an continuare ca ne place cum prezinti.

Anonim spunea...

nu imi pace aceasta noua prezentatore.....o placeam f f f mult pe Gabriele,fara ea nu mai are facmec emisiune...de cand nu mai e gabriele am inceput sa schimb de la emisiune,cu pareare de rau, dar cele 2 nu au termende comparatie

Anonim spunea...

O vrem pe Gabriela inapoi ,fara ia emisiunea nu are nicun farmec ,grupul nostru a schimbat canalul!te vrem inapoi Gbyyyyyyyyyyyyy

Anonim spunea...

Mi-a placut Gabriela mult, dar daca este dorinta ei sa renunte la emisiune i-o respect....Mirela este mai directa, imi place ca nu insista foarte mult la certurile dintre concurenti cum facea Gabi. La urma urmei fiecare om este diferit prin felul sau de a fi, asa ca nu va trebui sa ne asteptam ca Mirela sa aibe aceeasi atitudine ca Gabriela, ea este asa cum este ea......imi place ca se straduieste si se implica. Ii doresc succes.

Anonim spunea...

o vrem inapoi pe gabriela fara ea emisiunea nu mai are farmec , de cand a plecat ea nu mai urmaresc emisiunea . e frumoasa si mirela dar totusi nu se descurca precum gabriela . vrem sa vina gabriela inapoi

Anonim spunea...

Nu imi place deloc de Mirela..noroc ca imi sunt dragi concurentii,ca altfel nu as mai fi urmarit emisiunea.Nimeni nu o va putea inlocui pe Gabi...eventual...Oana Zavoranu :)

Anonim spunea...

nu imi place noua prezentatoare pentru ca nu stie cum sa i abordeze sa raspunda la intrebari si emisiunea devine plictisitoare.

Anonim spunea...

numi place emisiunea fara gabriela

Anonim spunea...

si eu vreau ca gabriela sa vina inapoi pentru ca ea este foarte intelegatoare

Anonim spunea...

este foarte urata ..penibila raaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu fara GABRIELA CRISTEA CHEMATIO VA ROG SIN SUFLET CAND O VAD PE MOFLA ASTA NICI NU MA UIT LA EMISIUNE VAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRR ROG ARUNCATIO PE BOUA ASTA DE AMU!!!!!!!!!!!!!

Larisa Ranya spunea...

Toti am placut-o pe Gabriela, altfel nu ne-am fi uitat la emisiunea ei, DAR as vrea sa intelegeti ca in viata niciun om nu este de neinlocuit!!! De obicei nu ne plac schimbarile, amintiti-va in scoala cand vi se schimbau profesorii, cum era? neplacut, nu?...Dar asta e viata si trebuie sa acceptam dorintele celorlalti. Haideti, dragi fani npm, sa-i acordam o sansa Mirelei. Ganditi-va cum se simte ea daca citeste criticile acestea...cu totii am fost candva la inceput (nou mutati in cartier, nou angajati la o firma, sau nou intrati intr-o familie). Sa fim mai BUNI si mai TOLERANTI. Mult succes doamnei Mirela iar pe doamna Gabriela o rog, in numele multora, sa ne tina la curent cu viata ei.

Anonim spunea...

fara gabriela emisiunea e nimic...mirela nu stie sa prezinte..e agitata tot timpul...nu stie sa vorbeasca...nu are acel farmec si nu stie sadea sfaturi....ca si gabriela nu e nimeni!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

OFFFF.....O IUBESC ATAT DE MULT PE GABRIELA ,MA UITAM CU DRAG LA EMISIUNEA EI ,,ACUM NU O MAI FAC,IMI PLACE MIRELA FIZIC DAR ACEASTA EMISIUNE NU ESTE PT EA .......TE RUGAM GABRIELA INTOARCETE SI TERMINA ACEST SEZON .EMISIUNEA FARA TINE NU ARE FARMEC..ERAI OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT ...PRIVESC ACUM EMISIUNIILE DIN TRECUT POSTAT PE NET SI SPER DIN TOT SUFLETUL LA O MINUNE ""SA TE INTORCI INAPOI GABRIELA !!!!"""

Anonim spunea...

DIN SODAJA REIESE CA 99% O VOR PE GABI,DECI......TRAGETI CONCLUZIA

Anonim spunea...

Buna seara! sa stiti ca imi pare foarte rau ca nu mai prezinta Gabi emisiunea.
Sincer nu mai are nici un farmec fara ea,si spun asta deoarece: doamna care prezinta acum vorbeste prea tare incat concurentii nu se mai aud d,nu cunoaste concurentii indeajuns de bine ca sa stie cum sa abordeze problemele din casa in ceea ce ii priveste,dupa parerea mea emisiunea fara Gabi nu mai are nici un farmec.
Gabi este o femeie desteapta, frumoasa , sensibila, un bun psiholog are mai toate calitatile pentru a modera emisiunea.
Sper sa revina si sa modereze emisiunea la fel de bine cum o facea si pana acum.

Anonim spunea...

Doamna Mirela este mai tot timpul agitata, stresata si transmite si publicului si concurentilor cam aceeasi stare.
Frate nu i se potriveste deloc postul asta cu parere d rau o spun ca frumusica este nu am ce zice.
A si mai are si accentul ala care nu prea da bine la urechea telespectatorilor.

Anonim spunea...

imi pare rau ca dna gabriela nu mai prezinta emisiunea!pacat...urmaream concursul doar de dragul ei..si nici macar bebelusul meu nu se mai uita!

Anonim spunea...

doamnece bine ca nu mai este pe sticla ceasta parvenita Gabriela Cristea...NE AM SATURAT SA I VEDEM IFOSELE

Anonim spunea...

FARA GABRIELA CRISTEA !PREFACUTA !

Anonim spunea...

ESTE INFECTA ACEASTA MAIMUTA VOPSITA FARA GABRIELA CRISTEA O JAVRA !

Anonim spunea...

E frumoasa Mirela,dar emisiune n.p.m.nu are farmec fara Gabi.

Anonim spunea...

Gabi are o voce mai calda si e un psiholog foarte bun...Mirela e mai rce si n-are niciun farmec

Anonim spunea...

DE CE NU CLARIFICATI SITUATIA CU GABRIELA??CE SA INTAMPLAT???DE CAND A APARUT MIRELA NUMAI MA UIT LA EMISIUNE,,VA ROGGGGG ADUCETI O PE GABIIIIII........CINE STIE SA SPUNA????

Anonim spunea...

buna. sincer nu am vazut citeva zile emisiunea si a fost un soc sa vad ca nu mai este gabi.am sperat ca va aparea a doua zi dar nu, a treia zi si nimic.nu mai urmaresc emisiunea. regret

Anonim spunea...

gabriela cristea stia sa faca atmosferaaaaaa

GINALIGHT spunea...

FARA GABRIELA EMISIUNEA ESTE GROAZNICA!!!!!

Anonim spunea...

PACAT CA EMISIUNEA VA PIERDE DIN AUDIENTA ODATA CU VENIREA NOII PREZENTATOARE. ESTE FOARTE AGRESIVA SI NU ARE NIMIC FEMININ. PUTEATI ASTEPTA SA SE INCHIDA SEZONUL 5 SI O ADUCEATI PE BOUREANU VAIDA IN 6. ORICUM NU MAI MA UIT DE CAND NU MAI ESTE GABRIELA.

Anonim spunea...

Si eu credeam ca nu voi putea urmari emisiunea daca va fi prezentata de altcineva si nu de Gabriela, dar se pare ca m-am inselat. Mirela se descurca foarte bine si are toate calitatile necesare pentru a modera acest show. Ii urez mult succes Mirelei si sper ca ea sa fie cea care va prezenta aceasta emisiune in cazul in care Gabriela "va renunta".

Anonim spunea...

GABRIELA E O TARFA SA AIVE VIATA MAMEI SALE IN ULTIMUL AN DIN VIATA BLESTEMATA SA FIE

Anonim spunea...

VINO INAPOI GABRIELA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Imi pare rau mie nu mai imi place emisiunea daca nu e doamna GABRIELA.O vreau pe doamna Gabriela va rog faceti ceva cei de la Kanal D mult va rog .Se descurca bine noua dar degeaba.Pana nu vine doamna GABRIELA nu ma mai uit la emisiune sa vinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Anonim spunea...

NU ARE FARMEC MIRELA DELOC !!!!!NU-MI PLACE DELOC!!!!!! SA VINE GABY INNAPOI!!!!!!NU MA MAI UIT LA EMISIUNE FARA GABY!!!!!!

Anonim spunea...

NU ARE NICI TALENT !!!!!!!!!!!DELOCCCCCCCCCCCCC!!SA VINA GABY !!!!!!1111

Anonim spunea...

faceti ceva cei de la kd sa vina innapoi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

este facuta dna gabriela pt emisiunea asta dar trebuie sai respectam dorinta dde a avea si dumneaei copil

Anonim spunea...

Eu sunt de parere ca , Gabriela ar fi trebuit sa astepte tottusi pana la terminarea sezonului.Deja concurentii erau obisnuiti cu ea , iar , noi , telespectatorii de asemenea.Totusi ii urez succes si Mirelei .

Anonim spunea...

NU POT URMARI EMISIUNEA DECAND NU MAI ESTE GABRIELA ! NOUA PREZENTATOARE ARE UN GLAS STRIDENT CARE MA FACE SA SCHIMB CANAUL ! PACAT IMI PLCEA MULT ,, NORA PENTRU MAMA ,,

Anonim spunea...

numi place emisiunea fara gabriela,daca nu se intoarce nu ma mai uit la npm.o vrem inapoi,

LOLITA spunea...

gabi este o persoana foarte calda cu o voce atat de linistitoare incat si dk ai vrea sa te superi pe ea nu poti....eu demult numai urmaresc emiunea asta....defapt de cand a iesit vero..si doamna lacramioara mai m-am uitat la finala npm4 si km atat...dar asta nu-mi da dreptul sa nu recunosc faptul ca GABI E O PREZENTATOARE EXCELENTA....CHIAR CEA MAI BUNA LA ORA ACTUALA..KNAL D AU AU O MARE PIERDERE DK GABI PLEACA....DEJA ORICUM EMISIUNEA SCAZUSE MULT SI CU PLECAREA LU GABI......NU STIU CE VA FI..PACAT GABI!!!!ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME ESTI O PERSOANA FOARTE CALDA CARE IMI INSPIRA MULTA CALDURA GINGASIE....IAR SFATURILE TALE M-AU AJUTAT MULT IN TOTI ANII ASTIA TE URMAREAM CU PLACERE....ORICE AR FI SA NU RENUNTI LA STATUTUL DE PREZENTATOARE...!!!!TOT BINELE DIN LUME!!!PUUUPPP SI AKM MA UIT CU PLACERE LA VIDEO ASTA [http://www.youtube.com/watch?v=rPIi1m9oUng

Anonim spunea...

gabriela este unica fara ea nu are farmec emisiunea nu ma mai uit

Anonim spunea...

buna seara..urmaresc emiseunea"NORA PENTRU MAMA" de la prima editie..la inceput nu prea mi-a placu,dar incet incet am inceeput sa indragesc emisiunea si mai ales sa ma uit cu mare drag la ea..imi placea mult cum prezenta doamna Gabriela si urmaream emisiunile zi de zi,dimineata nu le vedeam k sunt la scoala dar le vedeam pe internet..dar cu sincere regrete de cand a renuntat doamna Gabriela nu prea ma mai uit la emisiune cu aceiasi placere pentru ca doamna Mirela nu prea stie sa prezinte si sa nu prea pune suflet in ceea ce face..parerea mea este ca ar trebui sa se intoarca doamna Gabriela inapoi k multi telespectatori o vreau inapoi si o iubesc si as vrea sa o rag daca citeste acest mesaj sa se gandeasca si sa se intoarca pana la sfarsitul editiei,altfel emisiunea pierde multi fanii si pacat k este o emisiune de nota 10.plina de surprize,de emoti dar si de multe bucuri..o admir si o respect pe doamna Gabriela si o vreau inapoi...aveti grija de dumneavoastra..multi pupici!!!:*:*

Anonim spunea...

incepand cu sezonul asta nu am mai avut timp sa urmaresc emisiunea si in timpul saptamanii, doar la sfarsit de saptamana sau cand aveam liber de la job....in seara asta knd a inceput emisiunea am avut un shok sa vad k nu mai e GABY...are si mirela calitatile ei.....dar in acest caz e greu sa o substituie pe GABY, deoarece NORA PENTRU MAMA = GABY!!!!oricine ar veni nu ar reusi sa o inlocuiasca .....deci mirela sa nu creada k lumea are ceva cu ea, ci pur si simplu GABRIELA e cea care a facut ca emisiunea sa ajunga la cote inalte! GABRIELA TE VREM INAPOI!!!!!

Anonim spunea...

Gabriela trebuia sa duca la sfarsit emisiunea, nu sa plece acum cand mai sunt foarte putine luni....daca ea pleaca, emisiunea nu mai are niciun farmec.

Anonim spunea...

Fara Gabriela,emisiunea pe care am urmarit-o timp de 5 ani numai are nici un farmec. Mirela are farmecul ei dar nu la aceasta emisiune.Fara Gabriela emisiunea numai inseamna nimic.GABY VINO INAPOI,TERMINA ACEASTA EDITIE CARE NUMAI ARE MULT SI RETRAGETE LA FINAL,TU ESTI PERSOANA CARE TREBUIE SA STINGA LUMINA SI DUPA ASTA,NOI TELESPECTARORII ITI PUNEM URA :DRUM BUN IN VIATA,DRAGA NOASTRA!

Anonim spunea...

E adevarat , Gabriela avea o voce calda dulce ,si era placuta .. in schimb Mirela are un timbru de parca te-ar certa tot timpul , si chiar nu e potrivita pentru aceasta emisiune , concurentii aveau nevoie de un timbru cald .

Anonim spunea...

Sincer sunt de parere ca Mihaela Cristea este mult mai potrivita pentru aceasta emisiube.Dc?Nora pentru mama=Gabriela Cristea=SUCCES.
MIrela face o treaba foarte buna dar din nefericire Gabriela este de neinlocuit
De cand prezinta Mirela emisiunea nu o mai urmares.
Gabriela este intradevar o moderatoare deosebita.
Dar trebuie sa ii respectam dorinta macar atat putem face pentru ea caci ea pana acum ne-a incantat de fiecare data cu prezenta sa si de fiecare data a reusit sa ne transmita din caldura sa sufleteasca.
Eu ii doresc tot binele si sper ca nasterea sa aiba loc cat mai devreme petru ca Gabriela sa poata sa isi reia activitatea.

Anonim spunea...

acest format nu i se potriveste mirelei, nu are farmec, i se potriveste mai bine o emisiune de divertisment ....trebuia sa continue gabriela pana la sf .competitiei...

Anonim spunea...

Femeia asta are o voce ingrozitare! Sparta, dogita, parca se rasteste tot timpul la concurenti! Nu are nici un fel de tact. Nu e nici Gabriela perfecta, dar, pe langa asta noua, e academician doctor inginer!

Blue spunea...

"Noră pentru mama", cea mai penibilă emisiune din câte au exista...
Sunaţi fraţilor şi mâine plângeţi-vă că n-aveţi bani de pâine. Bravo...
Dacă mai apare Gabriela poate apare cum era în Playboy când avea mult mai puţini ani şi mult mai puţine kile ...

Anonim spunea...

mie imi place foarte mult Mirela ma saturasem sa vad in fiecare zi pe ea si deja nu-i mai ajungeai nici cu prajina la nas era increzuta.numai urmaream demult emisiunea acu urmaresc din nou si imi place ce vad.SUCCES MIRELA ESTI CEA MAI BUNA!

Anonim spunea...

frate ce face-ti de nu o chema-ti pe gabi inapoi nu imi place Mirela este foarte repezita gabi era o dulce avea o voce calda eu ma uitam la npm numai de dragul ei nici nu ma mai uit la npm daca nu vine gabi

Anonim spunea...

Gabriela Cristea era un model pentru concurenti...zic eu...De cand a venit aceasta Mirela nimic nu mai are sens. Platoul "Nora pentru mama" este pustiu, de asemenea si casa este goala fara Gabi Cristea. Ea era sufletul emisiunii, era impartiala si foarte priceputa in a prezenta aceasta emisiune. Nu mai imi place "Nora pentru mama" din cauza noii prezentatoare deoarece nu are nici macar simtul umorului, pe cand Gabi il avea chiar prea dezvoltat. Imi e dor de emisiunile prezentate de Gabriela Cristea Toader! O VREAU INAPOI.....fara ea totul la "Nora pentru mama" este groaznic si foarte plictisitor. Aceasta este parerea mea. Consider ca Mirela nu stie sa prezinte un asemenea tip de emisiune.

Anonim spunea...

de cind prezinta mirela nu ma mai uit la emisiune o vrem pe gabiiiiiiiii inapoi dar rusine la cei de la kanal d ca nu ne dau o explicatie si noua sau noi nu suntem importanti ptr ei?GABI!!! GABI!!! GABI!!! O VREAU INAPOI!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Sper din tot sufletul sa se intoarca Gabi fiinca fara ea emisiunea isi pierde tot farmecul. Eu nu am pierdut nici un sezon de npm dar daca mai prezinta Mirela emisiunea cu siguranta nu am sa ma vizionez emisiunea.

Anonim spunea...

SPER DIN TOT SUFLETU CA GABRIELA SA SE INTOARA.DE CAND PREZINTA MIRELA NU MAI URMARESC EMISIUNEA.CU GABI ERA ALTFEL DECAT ACUM CU MIRELA.
TE RUGAM GABI INTOARCETE INAPOI

Anonim spunea...

gabi te rog macar ap[ari si zi si tu ceva.nu ne lasa asa cu ochii in soare.esti foarte iubita.te rog da un interviu si apoi drum bun in viata.nu mi place atitudinea ta.dar tot te plac.puteai sa ne spui:(

moni floroiu spunea...

gabriela are farmecul ei chiar daca uneori insista pe un subiect jurnalist...

Anonim spunea...

cred ca gabriela cristea a plecat de la npm din cu totul si cu totul alt motiv..ar fi bine sa zica adevaratul motiv..oricum emisiunea e diferita fara ea ne lipseste

Anonim spunea...

O DORIM PE GABI.MIRELA NU ESTE PTR NPM.

Neko spunea...

mie imi place mirela. ii este greu sa intre in atmofsera si sa fie la curent cu tot ce s-a intamplat in concurs, dar o prefer gabrielei, care o facea pe-a educatoarea cand si ei ii lipseau manierele

Anonim spunea...

mirela e frumoasa si desteapta dar nu se compara cu gabriela np mama nu mai este aceeasi fara ea chematio inapoi

ioana spunea...

Mie imi place si Mirela ,are niste calitati in plus fata de Gabriela:vocabular bogat,nu bate apa in piua (cu pareri si teorii),nu toarna gaz peste foc cand incep sa se certe concurentii.Emisiunea se desfasoara ft civilizat(chiar si d-na Puia a reusit sa poarte o discutie,nu un scandal,wow).Insa,frumos si normal era ca noua moderatoare sa porneasca intr-un nou sezon de la inceput (se obisnuiau si concurentii cu ea si noi) nu asa tam nesam .Si aici rusine Gabrielei,se putea pune pe facut copii si dupa 2 luni cat mai dureaza emisiunea;lipsa de profesionalism,sa se gandeasca bine,daca pleaca din televiziune dusa ramane,expira,vine alta din urma...eu spun ca mai mergea vreo 2 ani,dar na alegerea fiecaruia (nu poti avea in viata si bani si cariera si faima si familie reusita)

Anonim spunea...

si eu o admir f mult pe gabriela. ma uit f rar de cand n mai este gabriela. daca nu va mai aparea ea , la urmatoarea editie nu ma voi mai uita deloc. acum voi dori sa vad doar finala si atat. bafta gabrielei. o iubim si o dorin sa revina

Anonim spunea...

nu ma urmaresc emisiunea daca nu mai vine gabriela

Anonim spunea...

nu o sa mai urmaresc emisiunea daca gabita nu se mai intoarce,te iubim si te asteptam

Anonim spunea...

nu cred ca e corect din partea gabrielei sa paraseasca emisiunea in acest moment sau fara sa fi anuntat inainte. putea sa astepte pana la sfarsitul sazonului 5 daca dorea sa se retraga din emisiunea care a consacrat-o. sper totusi sa se razgandeasca si sa revina pt ca imi placea mai mult cand prezenta ea emisiunea.

Anonim spunea...

fara doamna Gabriela emisiunea nu are nici un farmec...de cand nu mai prezinta doamna Gabriela nu prea ma mai uit la emisiune.Astept sa se reintoarca Gabriela sa prezinte emisiunea..te iubim si te asteptam

Anonim spunea...

o vreau pe gabriela

Anonim spunea...

o vreu pe gabriela in emisiune.ma uitam cu drag la npm de dragul ei si al concurentilor.acum nu-mi place lipseste zambetul gabrielei cristea.eu imi doresc sa faca bebe dar poate sa continuie emisiunea si insarcinata si le propun celor de la kanal d sa faca emisiunea doar dimineata pt.ca gabriela sa se odihneasca

Anonim spunea...

vino gabriela mai repede

Anonim spunea...

de cand nu mai e Gabriela nici nu imi mai vine sa ma uit la emisiune.nu mai are acelasi farmec.o vrem inapoi va rugam.........

Anonim spunea...

macar sa ne anunte si pe noi cineva cand vine gabriela care e o frumoasa si dulce

Anonim spunea...

e foarte trista emisiunea fara gabriela.mirela e frumoasa dar nu-l are pe vino-ncoa

Anonim spunea...

O admir foarte tare pe Gabriela si daca am urmarit fiecare sezon al emisiunii "Nora pentru mama" se datoreaza si acestui lucru, ca Gabriela este omul potrivit si o moderatoare extraordinara .Sincer , nu vreau ca lipsa Gabrielei sa ma determine sa nu ma mai uit la emisiune ; deoarece de o saptamana nu m-am uitat decat sa vad cine este moderatorul si apoi gata , am inchis . Nu spun ca Mirela nu este un moderator bun , dar poate pentru o alta emisiune nu aici , aici locul este predestinat Gabrielei , ea este tot farmecul acestei emisiuni. Va rog mult , cred ca meritam si noi cateva lamuriri : cand revine Gabriela?

Anonim spunea...

Este fff frumoasa d-na Mirela, dar aceasta emisiunea trebuia sa o prezinte tot D-na Gabriela. Nu ma mai atrage nimic sa privesc NPM , oricat as incerca. Ma bucuram precum un copil sambata seara cand aparea d-na Gabriela , frumoasa ca intotdeauna, acum, imi ocup timpul privind altceva.

Anonim spunea...

Buna aveti dreptate ca nu mai are nici un farmec fara Gabriela sa speram ca o sa revina din nou macar sa termine acest sezon ar fi frumos si din partea ei. Mirela e frumoasa si ea dar nu are decat o saptamana , Gabriela are cinci sezoane si de asta stie faca sa vorbeasca, sa taca fiindca concurentii din acest sezon sunt ffff.foarte prosti crescuti si nustiu sa respecte pe Mirela si vorbesc tot timpul si chir lasa de dorit cred ca Gabriela se uita la eila ei si se mira de comportamentul lor . Va asteptem doamna GRBRIELA sa reveniti.

Anonim spunea...

nu imi mai vine sa ma uit la npm5 fara gabriela.ea da farmrcul acestei emisiuni.urmaresc aceasta emisiune de la inceput datorita ei.imi doresc f mult sa revina unde ii e locul la npm.

ioana spunea...

gabriela avea ceva special pt aceasta emisiune..ii statea bine in postura de prezentatoare..stia cum si cand sa puna intrebari, cum sa ii descoase pe concurenti..din pacate mirela nu e pentru emisiunea nora pentru mama si din aceasta cauza cred ca o sa pierdeti din telespecatori..eu cel putin de cand nu mai prezinta gabi nu mai urmaresc emisiunea in direct, ci ma uit pe forum sa aflu ce s`a mai intamplat..imi pare rau..

Anonim spunea...

O vrem pe Gabi inapoi..

Anonim spunea...

asa este...... fara Gabriela emisiunea nu mai este la fel de atractiva.cred ca foarte multi telespectatori vor renunta sa mai urmareasca ''nora pentru mama''.GABRIELA AVEA FARMECUL EI SI ESTE DE NEINLOCUIT.

Anonim spunea...

o vrem pe gabiiiiii

Anonim spunea...

imi pare rau dar nu voi mai urmari emisiune acesta domna nu stie cum sa puna problema cum sa vorbesca gabi era alfel stia cum sai ieie pe concurenti ce sa faca cum sa faca nu stiu dar emisiunea nu mai are nici un farmec fara gabi acuma imi dau seama ca fara un modelator bun nu merge o emisune degeaba ai invitati buni daca modelatoru nu e bun asa ca canal d daca o mai tineti mult pe acesta domna o sa va pierdeti multi admiratori

Anonim spunea...

o vrem pe gabi

Anonim spunea...

nu ma mai uite la emisiune de cand nu mai prezinta dna gabriela nu ie asa de interesanta cu prezentatoare asta noua numi mai place ...imi pare reau da ati pierdut o telespectatoare paaaaaaaa

Anonim spunea...

Mirela este mult mai buna decat Gabriela. E mult mai decenta, atat in atitudinea fata de concurenti, cat si in ceea ce priveste vestimentatia cu care apare in fata telespectatorilor. Grasa aia de Gabriela isi imagina ca cineva e curios de pulpanele ei si de sanii lasati pana la buric. In plus, Mirela nu-i tine partea ingamfatului de Alin, ceea ce o ridica mult in ochii mei si nu numai ai mei. Ramai acasa Gabrielo, si fa cati copii poti cu Todiras ... lasa-ne in pace ca ne descurcam si fara tine.

Anonim spunea...

emisiunea nu mai are acelasi farmec.gabriela este omul potrivit la locul potrivit!gabi stie cum sa vorbeasca cu concurentii,cum sa-i faca sa racunoasca ce fac si ce spun in casa stie cum sa vorbeasca cu cei care intra in direct,are farmecul ei.eu sper sa se intoaca gabi e maul mai placuta.

Anonim spunea...

nu-mi place mirela vorbeste mult tare si prost nu are pic de duiosie in glas nu vedeti ca nici concurentii nu o plac? sper sa plece repede de unde a venit o vrem pe doamna gabriela inapoi nu mai urmaresc emisiunea de cand dansa a plecat

Anonim spunea...

cand se intoarce gabriela ?????

Anonim spunea...

jos k Mirela si sus k Grabiela

Anonim spunea...

o sa ramaneti fara telespectatori nimeni nu o sa se mai uite la emisiune nu vedeti mirela ce intrebari stupide pune nu stie deloc sa se descutce sa plece ca de cand o venit eu nu ma mai pot uita afara cu tine mirela

Anonim spunea...

imi placea foarte mult emisiunea cand era gabi dar acum nu mai are farmec fara ea nici nu ma ami uit la emisiune ca inainte doresc sa revina gabi cat mai repede astfel cred ca nu se mai uita mai nimeni si kanal d isi pierd fani pt aceasta emisiune

Anonim spunea...

nu mai urmaresc emisiunea de cand nu mai este Gabi
si imi pare foarte rau ca am pierdut o saptamana si ceva dar nu ma pot uita pentru ca nu are nici un farmec fara Gabi.

Anonim spunea...

o mare parte din succesul npm-ului i se datoreaza gabrielei.am vazut-o si pe nico vascan in locul ei,acum o vedem pe aceasta mirela,dar niciuna nu se ridica la nivelul gabrielei.gabi are vocea potrivita,experienta,intelepci­une,inteligenta,rabdare,intuit­ie f buna,e si perseverenta,cand vrea sa scoata ceva de la concurenti,nu se lasa pana nu reuseste,stie cum sa-i ia pe fiecare,e si intelegatoare la nevoie...ca moderatoare e o adevarata profesionista,nu avem ce-i reprosa.sper sa se intoarca repede.

Anonim spunea...

trebuia sa ramana gabriela pana se termina npm5 si dupa sa faca pauza asta va spun sincer ca nici eu numai urmaresc emisiunea

Anonim spunea...

Ce se intampla cu Gabriela? Stie cineva ceva de ce nu se mai intoarce la emisiune? Fara ea nu are emisiunea farmec, Mirela nu transmite caldura , nu stie sa vorbeasca , se incurca.... O vrem pe Gabi inapoi!!

Anonim spunea...

chiar nu imi mai place emisiunea de cind a venit nuoa prezentatoare .nu mai are nici un farmec .va rog sa o chemati pe gabi inapoi macar sa se termine sezonul acesta. va multumesc.

Anonim spunea...

Cine credeti ca se mai uita la emisiune fara Gabi?
Va spun eu,nimeni.
Fara ea emisiunea nu mai are nici un farmec.
Gabi,intoarce-te!

Anonim spunea...

m-as bucura daca gabriela s-a retras pentru a concepe un copil.dar cred ca cine o inlocuieste nu are accelasi farmec care il avea gaby,

Anonim spunea...

Ce sa mai spun si eu , cum spun cam toti aici, de cand nu mai esti Gabriela , emisiunea nu mai are nici un farmec , cu greu mai dau pt a viziona aceasta emisiune . Eu una te inteleg Gabriela in ceea ce priveste dorinta de a face un copil .. dar ... mai sunt 2 luni din emisiune .Vorbeai de respectul pe care ar trebui sa l aibe concurentii pt telespectatori , dar tu ... macar ne poti respecta in a duce emisiunea la sfarsit .. sunt 2 luni doar . Chiar ne lipseste prezenta ta enorm de mult , fara tine sincer nu vad de ce am mai viziona multi dintre noi . Te rugam , spun in numele tuturor nu face aceasta greseala ci stai langa noi , ai aceasta tarie si farmec al tau , nimeni nu te poate inlocui , asta sa nu uiti . Totusi meritam dupa atatia ani cat te am privit sa ne acorzi preznta inca putin . Pup

mv spunea...

Gabi, daca ne respecti, vino cu un anunt..ce se inampla? Te pupam!

Anonim spunea...

de cand nu mai este gabriela nici nu imi mai vine sa ma uit la emnisiune.mirela este ok dar nu prea stie sa modereze o emisiune.am vrea si noi sa stim daca se mai intoarce sau nu gabriela.poate meritam si noi o explicatie daca tot urmarim emisiunea de atatia ani si v-am facut audieta.

Anonim spunea...

sa se intoarca gabi,fara ea nu mai e ce a fost.

Anonim spunea...

Nici eu nu ma mai uit la Nora pentru mama! Nici nu ma voi mai uita pana nu va mai veni Gabi. Adevarul este ca urmaream acest canal datorita ei. Femeia asta are un farme si un sarm deosebit. Fara ea, Kanal D pentur mine nu exista. Poate dragoste si pedeapsa imi mai suscita interesul dar datorita faptului ca e difuzat doar doua zile pe sapatamana.....Aduce-ti-o inapoi pe gabi. Cu burtica sau fara noi o vrem!!! Emisiunea nu are farmec fara ea!

Anonim spunea...

MIRELA BOUREANU E MAI BUNA DECAT GABRIELA CRISTEA, PENTRU CA E OBIECTIVA.GABRIELA ERA SUBIECTIVA IN EMISIUNE PENTRU CINE AVEA OCHI SA VADA...II SUSTINEA PE ELENA SI ALIN ...SUBTIL E ADEVARAT..IL MAI SCOTEA IN FATA SI PE SORIN INDIFERENT CE FACEA, IAT BAIATUL A SARIT "CALUL" DE MULTE ORI PRIN MANELISMUL LUI

Anonim spunea...

NU...deoarece nu are sarmul ei.Plus ca Gabi a fost de la inceput si telespectatorii s-au acomodat cu ea...

Anonim spunea...

gaby vin o inapoi te rugam din suflet du emisiunea pana la capat,nu mai e mult

Anonim spunea...

fara gabriela emisiunea nu mai are succes.eu nu mai urmaresc npm.

Anonim spunea...

bai nora pentru mama s-a nascut cu gabriela se termina...ce inseamna asta la mine nici o colega din liceu nu mai urmaresgte ...suntem impotriva mirelei,......deci emisiunea nu mai are farmec nu are niciun rost ....trebuie sa vina inapoi gata sa terminat cu emisiunea...daca eram concurent ieseam afARA DESCALIFICAT;)....DOAMNE E IMPOSIBIL...DAR EU AM RAMAAS SOCATA...MA UITI DE 5 ANI NONSTOP SI AM PIERDUT 2 ZILE SI CAND AM VAZUT CA NU ESTE GABRIELA ERAM SA CHEM AMBULANTA.....NICI ACUM NU MI-AM IESIT DIN SOC,,,,,

Anonim spunea...

TREZITIVA KANAL D SI ANUNTATI SI PROSTI CARE VA URMARESC DE 5 EDITI CE SE INTIMPLA CU GABRIELA CRISTEA MERITAM SI NOI SA STIM PINA NU E PREA TIRZIU VOI AVETI DE PIERDUT

Anonim spunea...

RUGAM FRUMOS ORGANIZATORI EMISIUNI NPM SA IA MASURI IN LEGATURA CU GABRIELA CRISTEA STITI CUM SE SPUNE TONUL FACE MUZICA ,EMISIUNEA FARA PREZENTATOR CU VALOAREA GABRIELEI NU NAI ARE FARMEC O RESPECT PE MIRELA DAR NU ESTE OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT VA RESPECT DAR VREM SAVEDEM FINALA SAPTAMINI PREZENTATA DE GABI

Anonim spunea...

imi pace de noua prezentatoare si ii urez multa bafta

Anonim spunea...

nici nu ma mai uit la nora pt mama

Anonim spunea...

sa ravina gabi cristea la emisiune altfel nu mai are nici un farmec nora pt mama

Anonim spunea...

deaia ai bagat sa te loghezi k sanu mai voatezaa nimeni mincinoas-o

Anonim spunea...

cand va veni gabriela in emisiune???? k de cand eee mirela niki moartea nu se uita la emisiune

Anonim spunea...

vreau sa vina gabriela inapoti ca nare nici un farmec emisiunea fara ea. cum sa ne lase balta?sa vina inapoti ca daca nu vine isi pierde telespectatori.ca mirela nu ne place cum prezinta si nici chipu ei .gabriela sa vina inapoi.

Anonim spunea...

imi placea mai mult de gabriela ,este si mirela o moderatoare buna ,,,,dar imi placea farmecul gabrielei**********+sper sai dea Dzeu un copil frumos ca ea ::::::::::.

Anonim spunea...

Imi placea mai mult de Gabriela ,stie sa prezinte foarte bne emisiunea >:D< orcum sa fie sanatoasa si sa faca un copil frumos ca ea :*:*

camelia spunea...

nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu vreau sa prezinte mirela nu am nimik ku ea,dar fara gabriela nu ma mai grabesc sa urmaresc emisiunea de la gabi am invatat multe.....vinooooooooooooo inapoiiiiiiiiii plzzzzzzzzzzzzzzz...pana si bebita mea de 8 luni iti cunostea vocea(pb din burtik)vinoooooooo....daca e adevarat k astepti un ingeras iti urez sarcina usoara si amandoi sa fiti sanatosi!!

Anonim spunea...

da vreau sa vina gabrielllllaaaaaaaaaaa :((:(( si mirela imi place dar mai mlt imi placea gabriela te roooog vinooo inapooooooiiiiiiiiiiiiiiiii :((:(((:(((:((:((:((:((:((:((:((

Anonim spunea...

"Din aceasta clipa! Rugam sa nu sa se mai puna comentarii, nici la o tema, in afara de a cere ca Gabi săfie întoarsă, sa nu să se puna nici un vot pentru concureti! Protestam pina o aduc di-n nou in emisiune! Ori emisiunea închisă, ori Gabi inapoi! Rugam pe cei ce citesc acest mesaj, să-l copie şi să-l trimită şi spre alte teme, legate de noră pe-ntru mama!"

Anonim spunea...

pentru Gabriela acesta era sezonul in care stralucea si la propriu si la figurat.multe dintre noi ne inspiram din felul in care isi pastra cumpatul, din tinutele ei, si din atitudinea sa "pretioasa".Ei i-au trebbuit 5 sezoane pt a ajunge la aceste performante...cu Mirela nu prea mai avem rabdare. Ar trebuii sa mai stam inca 5 ani ca sa o vedem cum intelege si se identifica cu aceasta emisiune...
Deci, daca aceste mesaje folosesc la ceva, daca cineva tine cont de ele, vrem sa spunem doar : nu stricati ceva care merge bine.lasati-o pe gabriela sa isi termine sezonul pt ca noi ne-am atasat deja de concurentii acestia, iar sezonul viitor pornti-l cu chipuri noi , lasandu-ne sa decidem singuri daca ne place sau nu.

Anonim spunea...

o respect din toata inima pe Gaby. recunosc ca de cele mai multe ori vizionam emisiunea "nora pt mama" de dragul ei. a cucerit inimile multora. poate ca, in momentul asta, suntem putin egoisti pt ca vrem sa o vedem cat mai des dar asta pt ca ne-a intrat in suflet.astept cu nerabdare ziua cand o vom revedea. m-as bucura ca intr-o zi copii mei sa vada "nora pt mama" prezentata de posibil "tripletii" Gabrielei, cine stie?! te iubim mult, Gaby si iti doresc sa te impiedici numai de bucurii pe drumul vietii tale.

Anonim spunea...

INTRADEVAR NU MAI E ACEEASI EMISIUNE CA SI CAND ERA GABRIELA DAR TREBUIE SA I ACCEPTAM DORINTA SI SAI DAM O SANSA SI MIRELEI.SI GABRIELA ERA LA INCEPUT CA MIRELA DAR O SA NE INVATAM SI CU EA.ASTA E

Anonim spunea...

fara Gabriela Crista emisiunea nu mai are rost.De cand a venit doamna Mirela, nu mai urmaresc emisiunea. sper din toata inima sa se intoarca Gabi. te iubim Gabi !!!

Anonim spunea...

asta nu stie sa prezinte emisiunea.gabi traia alaturi de concurenti.lui mirela nu_i pasa si se vede.fara gabi pierdeti multi telespectatori.

Anonim spunea...

mda e un adevar crunt nici noi de AICI DIN ITALIA,CUNOSCUTII NOSTRI NU MAI URMARESC ACEASTA EMISIUNE DE CAND APLEACAT GABI,DRA ASTA E VIATA VREA UN BEBE LASATI-O SA ISI INDEPLINEASCA ACEST VIS.BAFTA MULTA SI GEMENI SAU TRIPLETI SA AI

Anonim spunea...

imi place foarte de mult de doamna Gabriela si de cand nu mai este nu mai urmaresc emisiunea

Anonim spunea...

Gabi te vrem inapoi,de cand ai plecat u eu nu mai urmaresc emisiunea.Gabi Gabi revino

Anonim spunea...

IMI DORESC FOARTE MULT CA GABRIELA SA REVINA LA EMISIUNEA MEA PREFERATA NORA PENTRU MAMA FARA GABRIELA SIMT CA EMISIUNEA NU MAI ESTE ACEEASI ROG SEFII GABRIELEI SA NE ASCULTE PE NOI CEI CARE O IUBIM SI O DORIM LA ACEASTA EMISIUNE CRED CA PAREREA NOASTRA AR TREBUI SA CONTEZE FOARTE MULT IN LUAREA DECIZIILOR CU PRIVIRE LA ACEASTA EMISIUNE .NOI TELESPECTATORII AR TREBUI SA NE SPUNEM PAREREA SI CU PRIVIRE LA SCHIMBAREA MODERATOAREI NU NUMAI SA VOTAM CONCURENTII DIN CASA .SPER DIN TOT SUFLETUL CA CINEVA DIN ECHIPA EMISIUNII VA CITI SI MESAJUL MEU .SUNT O TELESPECTATOARE CARE A TRAIT EFECTIV CU ACEASTA EMISIUNE .SUNT PROFUND DEZAMAGITA DE ACEASTA DECIZIE.TRAIESC DE ANI BUNI IN STRAINATATE SI ZIUA DE SAMBATA SEARA ERA EFECTIV PROGRAMATA PENTRU VIZIONAREA EMISIUNII ALATURI DE GABRIELA .CATE MANCARURI NU AM ARS SAU DE CATE ORI NU MI AM LASAT SOTUL NEMANCAT DOAR SA NU PIERD EMISIUNEA.IMI DORESC SA LUATI IN CONSIDERARE SI RUGAMINTILE TELESPECTATORILOR PRECUM SI MESAJUL MEU

zyna spunea...

de cnd nu mai esti gabriela nu prea ma mai uit la emisiune ,gabriela mereu vei ramane moderatoarea mea cea mai preferata,cea mai frumoasa si cea mai iubita te iubesc si as fi vrut sa prezinti in continuare te iubesc mult multi pupici

Anonim spunea...

gabi e cea mai tare fara ea nu mai urmaresc emisiunea1ea era sufletul emisiunii! sa vina inapoi

Anonim spunea...

eu ma bucur ca gaby sa linistit ptr a putea face un copil e nevoie de multa liniste te iubim mult gaby iar tie mirela mult succes
si so o tii tot asas

Anonim spunea...

iti doresc din tot sufletul sa devii cat mai curand mama vei fi o mamica tare frumoasa si foarte intelegatoare pa pupici

Anonim spunea...

nu o vreau pe mirela

Anonim spunea...

Păi ca şi mulţi alţii...nici eu nu mă mai uit la emisiune...

Anonim spunea...

Si Mirela e ok,ganditi-va ca nu-i usor sa moderezi o emisiune in direct..succes!

Anonim spunea...

sincera sa fiu sunt foarte dezamagita ca nu mai este Gabriela.Nici nu ma mai uit la emisiune de cand este Mirela.Nu stie deloc sa prezinte are o voce foarte rece.Gabriela vorbea foarte frumos era foarte calda.Ar fi cazul sa o aduce inapoi .Nu cred ca mai aveti reiting asa mare fara ea.Regretam ca nu mai este Gabriela.

Anonim spunea...

mirela nu este pt aceasta emisiune va pierdeti toti favoriti deja ati pierdut creaetima normal ar fi sa termine ea emisiune va rog.lasati-o pe gabi sa termine sezonu asta va rog ce e asa greu de inteles vedeti k multa lume numai urmareste emisiunea din cauza asta.atat de mult urmaresc emisiunea din corsica franta si am o mare dezamagire.

Anonim spunea...

Scoateti-o din emisiune pe doamna Mirela ca nu stie deloc sa vorbeasca si nici nu se exprima corect gramatical.Mai mult tipa decat sa vorbeasca, nu lasa concurentii sa isi termine fraza pe care au inceputo, are accentul ala moldovenesc care strica tot farmecul emisiunii, se incurca tot timpul si se trezeste vorbind.
Mai bine sa se duca de unde a venit la muzica populara ca ii sta mai bine acolo.A-ti pierdut mult din audienta, emisiunea fara Gabi nu are nici un farmec

liliana spunea...

imi place foarte mult aceasta emisiune,dar nu are acelasi farmec fara Gabi

Anonim spunea...

o vreau pe gabriela inapoi fara ia nu au farmec emisiunile e o papusa asa e de frumoasa

Anonim spunea...

de cand nu mai prezinta gabriela nici nu ma mai uit la npm.5 .o vreau pe gabriela inapoi

Anonim spunea...

nu mai re farmec emisiunea fara gabriela eu eram fana inraita la emisiunea nora pentru mama da acum nici numi vine sa ma uit mai bine ma uit la alte canale mirela nu e buna ca prezentatoare la aceasta emisiune cautati pe alta

Anonim spunea...

o vrem inapoi pe GABRIELA CRISTEA

Anonim spunea...

emisiunea nu mai este aceeasi fara dna Gabriela eu sincer nu mai urmaresc emisiunea decand este noua prezentatoare.Dna mirela este o draguta dar din pacate nu o poate inlocui pe dna Gabriela.Si sunt convinsa ca multi telespectatori au aceeasi parere ca si mine.O vrem pe Gabriela Cristea

Anonim spunea...

sincera sa fiu nici eu nici baietelul meu nu mai urmarim nora pt mama pt ca nu mai are farmec fara D.na GABI nu n.e place de D.na MIRELA.O VREM INAPOI PE D.na GABI

Anonim spunea...

Este tare urata emisiunea fara Gabriela...e monotona...nu mai exista respect,intelegere....aduce-ti-o pe Gaby inapoi si nu mai va comportati ca niste tirani,care au titulatura de sefi...nu mai fiti asa de plati si acceptati si necesitatile celorlalti

Andreea Ispas spunea...

multa lume nu mai urmareste aceasta emisiune,..Faptul ca Gabriela Cristea vrea un copil este doar un pretext..Ea NU a vrut sa plece in timpul sezonului.. Vinovatii sunt numai moderatorii.. Sa le fie rusine !!.. aveti mult de pierdut..

Anonim spunea...

Intelegere, rabdare, gigasie, caldura, profesoinalism, aceatea erau cuvintele cheie ale emisiunii cand prezenta Gabi...e pacat ca nu i-au acordat sansa de a termina sezonul 5:(( Mi-e dor de vorbele ei blande, de glasul suav si piln de intelepciune al Gabrielei...eu ma uit la Npm doar sambata ca sa vad ce se mai
intampla.

Anonim spunea...

de cand nu mai e gabriela nu mai urmaresc emisiunea!!!

Anonim spunea...

"Nora pt mama" nu mai e la fel fara Gabi... Mirelei nu i se potriveste rolul de prezentator la Npm....Gabriela era cea mai buna, ea ii cunostea pe concurenti si se implica in poblemele lor, era sarea si piperul emisiunii!:) "Drum bun in viata", Gabi!:x:x:x

Anonim spunea...

Sunt Corneliu Avram din Timisoara si as dori sa urez o cat mai lunga supravietuire showului NPM. Adevarul e ca, vorbind pe sleau si fara sa ne ascundem dupa deget, majoritatea telespecatorilor de gen masculin care urmaresc emisiunea sunt atrasi in primul rand de frumusetea concurentelor si a prezentatoarei si de-abia in al doilea rand de intriga si dezbaterile din platoul emisiunii. Doamna Gabi stia cum sa-si puna in valoare calitatile fizice, prin toaletele pline de senzualitate pe care le purta si care pigmentau diferitele momente mai anoste din emisiune.De asemenea naturaletea prin care stia sa etaleze acest stil vestimentar Glamour,in care atat bustul cat si picioarele erau dezvelite atat cat sa incite dar fara sa ofenseze, o facea deosebit de atragatoare . Toate aceste lipsesc la Doamna Mirela,se simte in atitudinea si tonalitatea dumneaei o iritare - sau sa-i spunem stres ori nesiguranta - permanenta. De asemenea toaletele lasa mult de dorit fiind , dupa mine, putin fade si neatragatoare. Va spun sincer ca, dupa plecarea Doamnei Gabi, toata atentia s-a indreptat asupra unei concurente din show, Doamna Mioara, care prin atitudine, tinuta si comportamentul plin de senzualitate se apropie foarte mult de Doamna Gabi si nu,cum ar fi fost normal, spre Doamna Mirela, noul moderator. Cam asta e tot, in rest sper sa gasiti formula care sa asigure si pe mai departe succesul acestei interesante emisiuni.

Anonim spunea...

A mai ramas doar o saptamana pana cand se va trage cortina peste "Nora pentru mama"...e mai bine, pt ca de cand nu mai e Gabi emisiunea nu mai are niciun farmec...imi va fi greu sa vad pe altcineva prezentand finala:((, eram obisnuita cu prezenta fermecatoare a Gabrielei..

Anonim spunea...

FARA GABRIELA NU MAI ESTE NIMIC LAFEL, TOOTUL PARE CIUDAT NU MAI ESTE ASA DE INTERESANTA EMISINEA SI NU MAI ARE ACELASI FRMEC, NE ESTE TARE DOR DE VOCEA GABRIELEI SI DE FRUMUSETEA EI, CRED CA AR CAM TREBUI SA TINA CINEVA CONT SI DE PAREREA NOSTREA SI SA O ADUCA INAPOI PENTRU CA DACA NU AM MAI FI NOI NU AR MAI FII NICI EMISINEA, NOI VOTA SI NE CHELTUIM ZI DE ZI BANI PE VOTURI SI NE UITAM LA EMISINE SI SUNTEM LODI DE PROSTI DIN CATE SE VEDE, ASA CA NOI O VREM PE GABI NU PE MIRELA.

Anonim spunea...

de cand a plecat Gabriela nu am mai urmarit deloc emisiunea,nici cei din jurul meu...emisiunea nu mai e asa de interesanta si nu imi place fara Gabrila...asa ca am hotarat sa nu mai urmaresc deloc emisiunea...imi pare rau ca nu a fost lasata Gabriela sa duca pana la sfarsit acest sezon de nora pt mama 5...O VREM PE GABI INAPOI

Anonim spunea...

mai mult mam placea de gabi dar mam obijnuit si cu mirela
sper sa nu castige alin si elena pt ca nu ii suport

Anonim spunea...

Astazi...marea finala "Nora pentru mama"...o finala fara Gabi...o sa ma uit din simpla curiozitate, sa vad cine castiga si sa-i mai vad pe fostii concurenti strecurati printre randurile invitatilor...mi-ar face o deosebita placere sa o vad si pe Gabi acolo, pt ca merita din plin, daca tot nu a fost lasata sa termine sezonul 5, macar o invitatie sa-i fie trimisa...

Anonim spunea...

In urma cu cateva ore spuneam ca imi doresc sa-i vad pe fostii concurenti, dar aum constat ca nu sunt acolo...inca o dezamagire...se vade ca nu mai e Gabi acolo...sa vedem ce "surprize" au fost pregatite pana la final...

Anonim spunea...

Oameni sunt cu totii diferiti.Mirela este la inceput dar in cativa ani va fi si ea profesionista.Este adevarat toti ne-am atasat de Gabriela dar cu timpul de vom atasa si de Mirela.Eu sper ca se va intoarce Gabriela dar nu trebuie sa ne suparam pe ea pentru ca trebuie sa ii respectam decizia.Eu, sincer mi-am dorit foarte mult un copil si Dumnezeu mi-a dat.Un copil este Dumnezeu pentru parinti asa ca ea trebuie sa-si construiasca un viitor.Bafta multa si poate ca te mai intorci la Nora pentru Mama.

Anonim spunea...

INTOARCE-TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TE ROGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG TE IUBIM MULT MULT DE TOO NE LIPSESTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!11!111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

"Nora pentru mama 5" s-a sfarsit...recunosc ca, desi spuneam ca vreau sa se termine, imi pare rau...imi pare rau pt ca m-am obisnuit cu concurentii...dar asta e...orice inceput are si un sfarsit...Nu stiu daca ma voi mai uita si la sezonul 6, pt ca nu cred ca mai e o prezentatoare la fel de buna ca Gabi...mai vedem pana atunci...deocamdata astept cu nerabdare noua emisiune a Gabrielei:))...

Anonim spunea...

aia cu oamenii sunt diferiti si cu copilul dumnezeu pt parinti .LAS-O BALTA NU-TI DAI SEAMA CE DIFERENTA ESTE INTE GABY SI CURVA AIA DE MIRELA?GABY ERA CALMA INTELGATOARE SI STIA EXCEENTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT DE MULKT SA DISCUTE CU NOII CONCURENTI DAR MIRELA CURVA DE MIRELA NICI MACAR NU STIE SA VORBEASCA ROMANESTE.E O VACA MIRELA SI PROASTA VACA SI PROASTA CU V SI P MARE

Anonim spunea...

de ce vorbesti asa ?fiecare om are nevoie de un job.si mirela si gabriela au nevoie de un job dar daca gabriela a renuntat nu trebuie sa o criticam deoarece practic in cativa ani ne vom obisnuii si cu ea.datii macar o sansa.GABRIELA si MIRELA va iubesc pe amandoua si va rog una dintre voi sa rASPUNDA MACAR MESAJELOR DE LAUDA PENTRU AMANDOUA PENTRU CA NU SUNTETI VINOVATE CU NIMIC

Anonim spunea...

IMI CER SCUZE CA TEMA FACUT CURVA MAMA MIA ZIS ASA:MIHAI,NU O MAI INJURA PE MIRELA!!!TE ROG SA MA IERTI AM GRESIT .muLTUMESC MULT

Anonim spunea...

Astept,emisiunea a carei moderatoare sa fie Gabriela.Noi te iubim.Rog cei care scriu pe aceasta pagina sa nu foloseasca cuvinte vulgare,la adresa unor persoane care este demna ca e romanca.Sunt aman2 bune,la locul lor

Anonim spunea...

Mi-e dor de Gabi:((....de vorbele ei....pff...stie cneva cand o sa inceapa noua ei emisiune???:-?? va pup:*

Anonim spunea...

Clar ca ,Gabriela Cristea Toader nu are pereche.Mie nu-mi place deloc de d-na aceasta care prezinta acuma emisiunea.E rece,rigida ,nu glumeste deloc ,mai mult vb ea decat concurentii.O vrem pe Gabi INAPOI...Ea stie sa vb si sa scoata tot de la concurenti,sa le fie si prietena si interlocutor.Catalin e mult mai destept decat Mirela...asta e nu stie sa vb.

Anonim spunea...

Mai frumos era cand prezenta doamna Gabriela o vrem inapoi:((:((:((:((

Anonim spunea...

Buna seara,me-a placut foarte mult aceasta emisiune era exceptionala,dar acum nu mai ar nici un farmec imi cer mii de scuze,Mirela este o scumpa dar nu e locul ei acolo ea este o artista de muzica populara superba acolo este locul ei,te iubim mult Gabi vino inapoi se vede lipsa ta la aceasta emisiune fa un efort.

Anonim spunea...

doamna mirela cu parere de rau eu va respect emisiunea dar nu este posibil sa ramana in emisiune adrian nu am nimic cu el,dar sa se duca cu mamica lui acasa sa-si ia pensia amandoi,si sa faca un cuplu ei doi ca se inteleg de minune.pe toti ceilalti ai pup

Trimiteți un comentariu